Reiniging

Bij Denocool begrijpen we het belang van naleving van de huidige wetgeving met betrekking tot koel- en vriesinstallaties. Volgens de voorschriften moeten alle koel- en vriesinstallaties, inclusief warmtepompen voor huishoudelijk gebruik en zwembaden, met een GWP-waarde groter dan 5 ton CO2-equivalent, jaarlijks worden onderhouden.

Met onze geavanceerde Speedclean Coiljet service zorgen we voor een grondige reiniging van uw condensor en/of verdamper. Dit verhoogt niet alleen het rendement van uw installatie, maar vermindert ook het energieverbruik. Bovendien draagt het bij aan een langere levensduur van uw installatie, waardoor u kunt genieten van betrouwbare prestaties op lange termijn.

Bij Denocool staan we klaar om uw koel- en vriesinstallaties te onderhouden en te reinigen, zodat u voldoet aan de wettelijke vereisten en tegelijkertijd profiteert van optimale prestaties en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw installaties te laten verzorgen door onze deskundige professionals.
Denocool reiniging